Ярмак, Коля Сєрга і Саша Чемеров присвятили зворушливу пісню українській піхоті — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ярмак, Коля Сєрга і Саша Чемеров присвятили зворушливу пісню українській піхоті — відео

Ярмак, Коля Сєрга і Саша Чемеров присвятили зворушливу пісню українській піхоті — відео
Джерело:  online.ua

Українські співаки Ярмак, Коля Сєрга і Саша Чемеров представили пісню "Піхота" в рамках проєкту "Культурний десант". Прем’єра відбулася 6 травня – в День української піхоти.

Джерело: Культурні сили України

Українські артисти присвятили пісню українській піхоті

Піхота - це ті, хто дивиться смерті в очі, поки вона не відведе погляд. Піхота - це ті, чиїми кроками вимірюється ціна нашої свободи. Піхота - це ті, чиї груди - щит о котрий ворожа потвора ламає свої зуби, - написали артисти.

У кліпі можна побачити очі українських захисників та реальні кадри з поля бою.

Наше завдання - показати важливість піхоти і, в першу чергу, показати це для них самих. Ця пісня потрібна, щоб суспільство зрозуміло, хто є справжніми героями і на кому все тримається, - прокоментував Сєрга.

Він розповів, що пісню йому наказав написати командир 59-ї окремої мотопіхотної бригади Вадим "Борсук" Сухаревський. За словами співака, командир допоміг створити останній куплет пісня з "присягою піхотинця".

Атором музики став Саша Чемеров, авторами слів Саша Чемеров і Коля Сєрга. Ярмак дистанційно записав кілька фрагментів пісні, оскільки воює на Харківському напрямку.

Також відео оприлюднив у себе на сторінці президент України Володмир Зеленський.

Наші піхотинці – мужні, рішучі та сміливі воїни. Загартовані важкими боями і лютим вогнем, вони крок за кроком наближають нашу Перемогу. Слава українській піхоті!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?