Йде у віцепрем’єри: Кубраков подав заяву на звільнення з посади міністра інфраструктури
Категорія
Політика
Дата публікації

Йде у віцепрем’єри: Кубраков подав заяву на звільнення з посади міністра інфраструктури

Йде у віцепрем’єри: Кубраков подав заяву на звільнення з посади міністра інфраструктури
Джерело:  online.ua

Міністр інфраструктури Олександр Кубраков надіслав Верховній раді подання про звільнення із займаної посади міністра інфраструктури України.

Джерело: Telegram постійного представника Кабінету міністрів у Верховній раді Тараса Мельничука

Кубраков звільняється з посада міністра інфраструктури

До Верховної ради Україні надійшла заява Кубракова Олександра Миколайовича про звільнення з посади Міністр інфраструктури України, — заявив Мельничук.

За словами заступника голови комітету Верховної ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослава Железняка, після звідьненя Олександр Кубраков має зайняти посаду віцепрем'єра з питань інфраструктури та регіонального розвитку.

У нас на цьому тижні з’явиться ще один віцепрем’єр, який буде відповідати за інфраструктуру та регіональний розвиток. Відповідно об’єднає Міністерство інфраструктури та Міністерство регіонального розвитку, — наголосив Железняк.

Нагадаємо, нещодавно комітет Верховної Ради з питань місцевого самоврядування одностайно підтримав звільнення Олексія Чернишова з посади міністра розвитку громад та територій.

Сам Чернишов аргументував свій перехід на посаду керівника НАК "Нафтогаз" "енергетичною небезпекою”, за яку він відповідає як голова штабу.

Чернишов також прокоментував об’єднання Мінрегіону та Мінінфраструктури. За його словами, така "реконфігурація" опрацьовується і пов’язана зі скороченням витрат і кількості міністерств, але "поки про це говорити передчасно".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?