Юрій Горбунов зізнався, як вони з Катею Осадчею назвали новонародженого сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Юрій Горбунов зізнався, як вони з Катею Осадчею назвали новонародженого сина

Юрій Горбунов зізнався, як вони з Катею Осадчею назвали новонародженого сина
Джерело:  online.ua

Популярні українські телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов нарешті вирішила розсекретити ім'я спільного новонародженого сина. За словами шоумена, він з дружиною вирішив назвати сина Данилом. Горбунов звернув увагу на те, що разом з прізвищем це ім'я звучить дуже красиво.

Джерело: "ТСН"

Як уже згадувалося раніше, українське зіркове подружжя знову стало батьками 19 серпня. Телеведучі майже місяць не називали ім'я малюка.

Юрій Горбунов розповів про вибір імені для сина

Як стверджує шоумен, вони разом з Катею Осадчою мали декілька варіантів імені для хлопчика. Та зупинилися саме на імені Данило.

"У нас ім'я Данило одразу було в робочій версії й ще декілька імен. Ми зупинилися на Данилові. Даня ми його не називаємо! Так само, як у нас Іван – це Іван, так само і Данило – це Данило або Данилко, але не Даня. Іван називає його – Данило, або братик. Горбунов Данило Юрійович – звучить красиво!", – розповів Юрій Горбунов.

Варто зазначити, що шоумен уже двічі був присутній на пологах дружини. Вперше він став батьком у 46 років, а друге – у 51. Що цікаво, солідний вік зовсім не лякає артиста, оскільки він відчуває себе молодим та щасливим.

"Я взагалі вважаю, що діти повинні з'являтись на світ, тоді коли батьки готові. Тому що тоді у мами з татом є більше свідомості та внутрішньої дисципліни. А всіх чоловіків обов'язково потрібно відправляти на пологи, щоб вони брали у цьому участь й бачили, як їхня дитина з'являється на світ та через що проходять дружини, щоб ця дитина народилась", – наголосив Юрій Горбунов.

Катя Осадча з сином (фото - instagram.com)

На переконання телеведучого, чоловікам вкрай важливо бути на пологах не тільки для коханої, але й для емоційного стану дитини. Шоумен також розповів, як вперше взяв малюка на руки.

"Синочок міцно спав у мене на руках 40 хвилин. До речі, так само як і Іван, коли народився, і теж рівно 40 хвилин. Я лежав у блаженстві, боявся зробити зайві рухи", – зазначив телеведучий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?