Зануримо РФ у кріогенний параліч — Джонсон озвучив попередження Путіну
Категорія
Політика
Дата публікації

Зануримо РФ у кріогенний параліч — Джонсон озвучив попередження Путіну

Зануримо РФ у кріогенний параліч — Джонсон озвучив попередження Путіну
Джерело:  online.ua

Колишній британський лідер Борис Джонсон, який наразі обговорює з американськими політиками посилення підтримки нашої країни, закликав надати Збройним силам України все необхідне озброєння, яке допоможе воїнам ЗСУ перемогти армію РФ. Окрім того, він пригрозив Путіну занурити Росію у кріогенний параліч у разі ядерного удару по Україні.

Джерело:  Fox News

Джонсон вимагає у США посилити підтримку України

Журналісти поцікавилися у Джонсона, чи підтримує він ідею надання Україні винищувачів F-16. Політик наголосив, що виступає за негайну передачу ЗСУ усіх потрібних видів зброї.

Я пам'ятаю, як мені казали, що це була погана ідея дати їм протитанкові ракети. Насправді вони були незамінні, і Сполучені Штати - за часів Дональда Трампа - надали їм також і Javelin. Вони були незамінні в боях для відбиття російських танків... Люди казали, що не треба давати HIMARS. Я пам'ятаю, як сперечалися про реактивні системи залпового вогню, РСЗВ. Насправді вони виявилися безцінними для українців. Те ж саме ми говорили про танки, - нагадв Борис Джонсон.

На переконання колишнього британського лідера, міжнародна спільнота повинна "заощадити час, заощадити гроші, зберегти життя і дати українцям те, що їм потрібно, якомога швидше".

Фото - скриншот

Джонсон оцінив ймовірність ядерного удару РФ по Україні

Борис Джонсон не вірить у те, що у російського диктатора вистачить сміливості перетворити війну на ядерний конфлікт.

Політик переконаний: навіть якщо очільник Кремля це зробить - це не зможе зупинити український народ на шляху до перемоги.

Він, напевно, навіть не зупинить українців, якщо зробить це - ми зануримо його економіку в такий кріогенний параліч, що Росія не зможе вийти з нього десятиліттями - тому він не збирається цього робити, - озвучив попередження Путіну Борис Джонсон.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?