Заради переговорів: Путін збрехав про відступ росіян від Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

Заради переговорів: Путін збрехав про відступ росіян від Києва

Заради переговорів: Путін збрехав про відступ росіян від Києва
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін вигадав нову брехню - він почав стверджувати, що армія Російської Федерації відійшла від Києва, "щоб створити умови для переговорів" з Україною. Про це він заявив під час переговорів в Ірані.

Джерело: росЗМІ

Путін збрехав про відступ армії РФ від Києва

Очільник Кремля також звинуватив команду українського лідера Володимира Зеленського в нібито зриві стамбульських домовленостей, однак яких конкретно, не уточнив.

Окрім того, російський диктатор поскаржився, що оскільки влада України, мовляв, не бажає дотримуватися зобов’язань, він не має намір проводити перемовини з Володимиром Зеленським.

Для того щоб створити ці умови (для переговорів), наші війська відійшли з центру України, з Києва. Київська влада відмовилася від виконання цих угод, хоча їх було практично досягнуто. Отже, кінцевий результат залежить, звичайно, не від посередників, а від бажання сторін виконувати досягнуті домовленості. Ми бачимо сьогодні, що такого бажання київська влада не має, - цинічно збрехав Володимир Путін.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Росія пригрозила більш жорсткими вимогами на переговорах з Україною

Як стверджує глава комітету Держдуми з міжнародних справ і учасника російської делегації на переговорах з Україною Леонід Слуцький, якщо перемовини Москви з офіційним Києвом відновляться, то команда російського диктатора Володимира Путіна буде висувати "жорсткіші умови" і щодо термінів, і по суті.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?