Заступник головного інженера Запорізької АЕС почав співпрацю з росіянами — "Енергоатом"
Категорія
Україна
Дата публікації

Заступник головного інженера Запорізької АЕС почав співпрацю з росіянами — "Енергоатом"

Заступник головного інженера Запорізької АЕС почав співпрацю з росіянами —  "Енергоатом"
Джерело:  online.ua

Заступник головного інженера Запорізької атомної станції Юрій Чернічук перейшов на бік ворога та почав співпрацю з "Росатомом". Його вже звільнено.

Джерело: "Енергоатом"

 Інженер ЗАЕС перейшов на бік окупанта

Юрій Чернічук, заступник головного інженера ЗАЕС, який під час війни виконував його обов’язки, зрадив Україні та перейшов на бік ворога. Замість докладати всіх зусиль для якомога швидшого звільнення станції він вирішив допомагати російським окупантам легалізувати її злочинне захоплення і тепер підбурює до цього інших атомників, - зазначив президент «Енергоатома» Петро Котін.

Він додав, що Чернічука вже звільнено з "Енергоатома" та скоро він за все відповідатиме перед законом та людьми.

Українських працівників ЗАЕС будуть переконувати перейти працювати до "Росатому"

За словами Петра Котіна, сьогодні колаборант та зрадник Юрій Чернічук переконуватиме персонал Запорізької АЕС підписувати контракти з фейковим АО "Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС", якою керує Росатом.

Для цього 1 грудня 2022 року у другій половині дня рашисти планують провести нараду з персоналом станції. Будуть закликати працівників до співпраці з ворогом, обіцяючи "золоті гори": високу зарплату, стабільність, купу соціальних благ тощо. Будуть переконувати, що персонал станції – поза політикою і його головне завдання – працювати заради безпеки атомної станції. Це дійсно так. Але пам'ятайте, хто саме захопив станцію, хто порушив усі принципи ядерної та радіаційної безпеки, перетворивши ЗАЕС на військову базу з солдатами, важкою технікою та зброєю в машинних залах, хто тисне та знущається з персоналу?! - наголошує директор "Енергоатому".

Петро Котін додає, що просить українських працівників ЗАЕС не припуститися помилки, підписуючи "контрактів" зі злочинним Росатомом.

Не припустіться жахливої помилки, ціною якої буде майбутнє ваше та ваших близьких. росію скоро виженуть, а з печаткою зрадника доведеться жити до скону. Цього не має статися! Енергоатом продовжує підтримувати весь персонал ЗАЕС із проукраїнською позицією. Всі виплати і соціальні пільги надаватимуться у повному обсязі, навіть якщо рашисти не допускатимуть вас до робочих місць, - наголосив Котін.

Нагадаємо, нещодавно президент НАЕК "Енергоатом" Петро Котін зазначив, що наразі вже ознаки підготовки окупаційної армії РФ до втечі з території Запорізької АЕС.

За словами Котіна, представники "Енергоатому" протягом останніх тижнів фіксують ознаки підготовки до відступу окупаційної армії РФ з території Запорізької АЕС.

Так, в російських ЗМІ почала з’являтися велика кількість публікацій про те, що Запорізьку АЕС можна залишити та про те, що її потрібно передати під контроль МАГАТЕ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?