Зеленський підписав заяву про звільнення Тимошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський підписав заяву про звільнення Тимошенка

Зеленський підписав заяву про звільнення Тимошенка
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський підписав заяву заступника керівника ОП Кирила Тимошенка щодо звільнення з посади.

Джерело:   Telegram-канал  Кирила Тимошенка

Що відомо про звільнення Тимошенка з ОП 

Президент Володимир Зеленський підписав заяву Кирила Тимошенка та вже видав указ про його звільнення з посади заступника голови Офісу президента.

У своїй публікації, де він офіційно підтвердив, що звільняється з посади, також Тимошенкоподякував президенту країни, українцям та ЗСУ.

Дякую президенту України Володимиру Зеленському за довіру і можливість робити добрі справи кожного дня і кожної хвилини...Честь маю! До зустрічі. З повагою, Кирило Тимошенко, - йдеться у повідомленні Тимошенка.

Кирило Тимошенко (фото - t.me/tymoshenko_kyrylo)

Тимошенко написав заяву на звільнення. Замість Тимошенка на посаду планують призначити голову військової адміністрації Київської області Олексія Кулебу.

Крім того, вони зазначали, що у відставку підуть глави ВЦА Сумської, Дніпропетровської, Запорізької і Херсонської областей.

Журналісти BIHUS info повідомили, що заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко їздить на позашляховику "Chevrolet Tahoe", який компанія "General Motors" передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій.

Сам Тимошенко це не заперечував, але пояснював, що їздить на ньому в деокуповані райони, а машина перебуває на балансі Державного управління справами.

Також його критикували через політику у регіонах. Зокрема, посадовець з ОП займався регіональною політикою, що сприймалося як самопіар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?