Зеленський відреагував на чутки про конфлікт з Байденом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський відреагував на чутки про конфлікт з Байденом

Зеленський відреагував на чутки про конфлікт з Байденом
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський розповів, що він глибше розуміється на проблемах України, ніж президент США Джо Байден, бо живе в Україні. 

Джерело:  інтерв’ю  Зеленського іноземним журналістам

Непорозумінь з Байденом не було

У нас не перша розмова і зустріч. І в телефонному форматі не перша розмова із президентом Байденом. Я хочу йому подякувати, за те, що він знає багато деталей про те, що відбувається у нашій державі.

Зеленський зазначив, що: Ми ділимося планами, заходами, деякими моментами. Ми вдячні США за постійну підтримку нашого суверенітету і територіальної цілісності.

Але я президент України і я знаходжусь тут і я знаю, мені здається, деталі більш глибше, ніж будь-який інший президент. Питання не в президентові США. Ми розуміємо, ризики і які з них пріоритетні.

Він підкреслив, що: Дуже важливо, щоб не тільки наші спецслужби і спецслужбовці обмінювалися інформацією.

Коли кажуть, що у нас є якесь непорозуміння із президентом США, у нас немає непорозумінь із президентом Сполучених Штатів. Я просто глибоко розумію, що відбувається у моїй державі, як і він глибоко розуміє, що відбувається в США. Ось і все, - сказав глава держави.

Пізніше, відповідаючи на інше питання, Зеленський додав, що як президент незалежної держави може мати свої секрети.

Що такого ми знаємо, чого не знає президент Байден? Я думаю, що у мене, як у президента незалежної країни, можуть бути свої секрети – так само, як і у президента Сполучених Штатів, - сказав Зеленський.

Про паніку у ЗМІ

Президент запевнив, що зараз немає більшої ескалації за ті, що вже були.

Ми не бачимо більшої ескалації, ніж вона була раніше. Збільшилася кількість військових і я про це говорив ще на початку 2021 року, коли говорилося про військові навчання РФ.

Зараз я не вважаю, що ситуація більш напружена, ніж вона була тоді у пік навчань, але такої інформаційної політики у просторі тоді не було. Я вважаю, і про це ми говорили з президентом США, що ця політика має бути виваженою, - вважає глава держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?