Зеленський відвідав Бахмут з неанонсованим візитом
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський відвідав Бахмут з неанонсованим візитом

Зеленський відвідав Бахмут з неанонсованим візитом
Джерело:  online.ua

20 грудня президент України Володимир Зеленський з неанонсованим візитом відвідав прифронтовий Бахмут Донецької області.

Джерело: речник президента Сергій Никифоров  у коментарі Суспільному

Зеленський відвідав Бахмут

Володимир Зеленський відвідав передові позиції у Бахмуті, нагородив бійців відзнаками та цінними подарунками. З Бахмута президент вже поїхав, - сказав Никифоров.

Раніше Зеленський вже відвідував передові позицію українських військових.

Так, навесні та влітку президент відвідав Харківщину, Запоріжжя, Дніпропетровщину, Донеччину та Луганщину.

14 листопада Зеленський відвідав  звільнений Херсон.

Важливо бути тут. Всі ж ризикують: військові ризикують щодня, журналісти ризикують... Мені здається, треба тут бути, підтримувати херсонців, підтримувати людей. Щоб вони відчували, що ми не тільки про це говоримо, не лише обіцяємо, а ми реально повертаємось, підіймаємо наш прапор, - прокоментував Зеленський свій візит.

Ситуація біля Бахмута

Британська розвідка оцінює, що захоплення Бахмута стало головною ціллю для РФ на початку серпня. Захоплення міста є, ймовірно, політичною та символічною ціллю.

19 грудня президент у своєму зверненні повідомив, що Бахмут є найгарячішою точкою на всій лінії фронту.

Бахмут залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту – понад 1300 км активних бойових дій. Ще з травня окупанти намагаються зламати наш Бахмут, але час іде – і Бахмут ламає вже не тільки російську армію, а й російських найманців, що прийшли на заміну втраченій армії окупантів, - сказав він.

Зеленський подякував всім бійцям, які тримають Бахмутський напрямок, Соледар, Авдіївку, Марʼїнку, Кременський напрямок та весь Донбас

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?