Зеленський виграв суд проти мера Черкас, якого сам назвав "бандитом"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський виграв суд проти мера Черкас, якого сам назвав "бандитом"

Зеленський виграв суд проти мера Черкас, якого сам назвав "бандитом"
Джерело:  online.ua

Мер Черкас Анатолій Бондаренко не зміг виграти судовий процес проти президента Володимира Зеленського через моральну шкоду. Апеляційний суд встановив, що лідер не завдав шкоди честі та гідності посадовця, коли назвав того "бандитом". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Київського апеляційного суду.

За оприлюдненими даними, судова влада відмовила меру в стягуванні компенсації.

"25 листопада 2020 року Київський апеляційний суд у відкритому судовому засіданні розглянув цивільну справу за апеляційною скаргою, поданою в інтересах Бондаренка А.В., на рішення Печерського районного суду міста Києва від 1 жовтня 2020 року. Вказаним рішенням відмовлено у задоволенні позову Бондаренка А.В. до Президента України Зеленського В.О. про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та стягнення компенсації моральної шкоди у повному обсязі", - говориться у заяві.

Таким чином суд залишив без змін рішення Печерського районного суду міста Києва від 1 жовтня.

Нагадаємо, мер звинуватив Зеленського в тому, що той обізвав його "бандитом". Тоді посадовець вирішив судитися проти лідера заради символічної 1 гривні.

Схожий інцидент стався на початку каденції президента України у липні 2019 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський вигнав тоді з брифінгу секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка. Варто зазначити, що раніше той був засуджений за розбій, поєднаний зі спричиненням тяжких тілесних ушкоджень. Сторони посварилися в ході обговорення будівництва лікарні у Борисполі.

Голова держави додав,що раніше Годунок був засуджений за розбій із тяжкими тілесними ушкодженнями, назвав чиновника "розбійником"і закликав його вийти з зали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?