Зеленський виступив на відкритті Каннського кінофестивалю
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський виступив на відкритті Каннського кінофестивалю

Зеленський виступив на відкритті Каннського кінофестивалю
Джерело:  online.ua

17 травня український лідер Володимир Зеленський в онлайн-режимі виступив під час церемонії відкриття Каннського кінофестивалю. У своїй промові він згадав слова легендарного Чарлі Чапліна у знаменитому фільмі "Диктатор".

Джерело: The New York Times

Зеленський виступив на відкритті Каннського фестивалю

Ненависть до людей пройде, диктатори помруть, і влада, яку вони відібрали у людей, повернеться до людей... І поки люди вмирають, свобода ніколи не загине, - наголосив Володимир Зеленський, цитуючи промову Чарлі Чапліна в "Диктаторі".

Іноземні журналісти також звернули увагу міжнародної спільноти на те, що раніше український лідер працював актором, знявшись у українській телесатирі "Слуга народу", яка передувала обранню Зеленського президентом України у реальному житті.

Володимир Зеленський (фото — president.gov.ua)

Окрім того, наголошується, що минулого місяця глава української держави виступив у прямому ефірі на Венеціанській бієнале. Він розповів про жахи, які переживає наш народ.

Одягнений у свій фірмовий фліс кольору хакі, за спиною якого майорить цифровий український прапор, Зеленський сказав: "Немає жодної тиранії, яка б не намагалася обмежити мистецтво. Тому що вони бачать силу мистецтва. Мистецтво може розповісти світу про те, чим неможливо поділитися іншим способом".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?