Зеленський закликав українців на окупованих територіях не підходити до військових об’єктів РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський закликав українців на окупованих територіях не підходити до військових об’єктів РФ

Зеленський закликав українців на окупованих територіях не підходити до військових об’єктів РФ
Джерело:  online.ua

Президент Зеленський закликав усіх наших людей у Криму, в інших регіонах на півдні держави, в окупованих районах Донбасу й Харківщини бути дуже уважними і не наближатися до військових об’єктів російської армії та всіх тих місць, де вони зберігають боєприпаси й техніку.

Джерело: звернення Зеленського

Росіяни відчувають, що Крим не для них

Знищення логістики окупантів, їхніх боєприпасів, військової та іншої техніки, командних пунктів рятує життя наших людей. Що менше буде в окупантів можливостей творити зло і вбивати українців, то швидше ми зможемо закінчити цю війну звільненням нашої землі. І черга цими днями на виїзд із Криму в Росію через міст доводить, що абсолютна більшість громадян держави-терориста вже розуміє або принаймні відчуває, що Крим – не місце для них.

Зеленський подякував всім українцям, які допомагають Збройним Силам, розвідці, спецслужбам послаблювати армію окупантів.

Україну захищають так чи інакше мільйони. Мільйони людей, які воюють на фронті, які борються за свої міста й села, зокрема і в окупації, які зупиняли техніку окупантів, які інформували й інформують нашу розвідку та спецслужби, які протистоять окупантам у їхньому тилу, які забезпечують необхідне постачання для України та роботу всіх наших державних інституцій та економіки, які волонтерять, які бʼються за наші інтереси за кордоном, які воюють на інформаційній війні. І ми маємо зробити – і зробимо – все, щоб зберегти цей всенародний фундамент оборони.

Зеленський говорив з Президентом Франції Еммануелем Макроном. Поінформував його про ситуацію навколо Запорізької атомної станції та чергові російські провокації.

Також він провів переговори з Премʼєр-міністром Данії.

Теж про посилення фінансової підтримки України, про нові санкції проти Росії. Подякував пані Фредеріксен за оборонну допомогу й за результативну конференцію в Копенгагені, яка нещодавно погодила конкретні рішення для нашого захисту.

Україну відвідали Пан Гі Мун, восьмий Генеральний секретар ООН, та Хуан Мануель Сантос, екс-Президент Колумбії. Головна тема розмови з ними – це гарантії безпеки для України.

Російська армія цієї доби продовжила абсолютно безглузді жорстокі обстріли міст Запорізької області та Дніпропетровщини – Оріхів, Нікополь... На жаль, є поранені, на жаль, є жертви. Тривають обстріли Харкова, прикордонних районів. Але все це нічого не дасть окупантам і не зламає нашого опору.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?