Зеленський заявив про створення нових бригад та підрозділів ЗСУ для контрнаступу
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський заявив про створення нових бригад та підрозділів ЗСУ для контрнаступу

Зеленський заявив про створення нових бригад та підрозділів ЗСУ для контрнаступу
Джерело:  online.ua

За словами президента Володимира Зеленського, наразі активно створюються нові підрозділи та бригади ЗСУ, які згодом істотно вплинуть на ситуацію на фронті. 

Джерело: звернення глави держави

В ЗСУ створюються нові підрозділи та бригади 

Провів сьогодні Ставку. Доповідали генерали Сирський, Тарнавський, Головком, керівник ГУР, представники уряду. Постійно і дуже уважно аналізуємо перебіг бойових дій, найгарячіші та всі потенційно небезпечні напрямки, - зазначив Зеленський.

Президент підкреслив, що наразі стабілізація ситуації на фронті залишається пріоритетом.

Активно готуємо і нові бригади та підрозділи, які ще проявлять себе на фронті. Питання їхнього забезпечення, тренування, інтеграції до загального Плану оборони - щоразу на засіданнях Ставки додаємо важливих деталей, - наголошує глава держави.

Що наразі необхідно українцям для впевненної перемоги

Зеленський закликав українців, як і у минулому році, зберігати єдність та концентрацію в обороні.

За його словами, зараз в Україні всі повинні розуміти, що головним завданням є звільнення окупованих Росією територій.

Ресурси держави спрямовуються передусім на це завдання. Я вдячний усім, хто допомагає. Хто зберігає увагу світу до України. Усім, хто створює в Україні робочі місця, хто сплачує податки, хто залишився в Україні і підтримує роботу своїх підприємств, - наголосив президент.

Зеленський також подякував усім, хто організовує збори для українських воїнів та відновлення - як в Україні, так і в інших країнах.

Зараз так само, як і минулого року, усім нам треба зберігати єдність, мобілізованість та повну концентрацію на обороні. Хочу сьогодні окремо подякувати кожному і кожній, хто на державних оборонних підприємствах та в бізнесі, який долучився, виробляє зброю та амуніцію, дрони. Усім, хто ремонтує техніку, хто створює нову техніку, зокрема для розмінування, - підкреслив Зеленський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?