Зграя собак: Медведєв лякає світ новим військовим альянсом
Категорія
Політика
Дата публікації

Зграя собак: Медведєв лякає світ новим військовим альянсом

Зграя собак: Медведєв лякає світ новим військовим альянсом
Джерело:  online.ua

Команда російського диктатора Володимира Путіна не може оговтотатися після "Рамштайну 8" та рішень міжнародних партнерів України передати ще більше необхідної зброї для ЗСУ. Так, колишній президент РФ та чинний очільник Радбезу країни-агресорки Дмитро Медведєв за результатами зустрічі в Рамштайні поскаржився, що "Росії буде дуже непросто і не потрібно ілюзій". Окрім того, поплічник Путіна також пригрозив світу створенням нового військового альянсу.

Джерело: Телеграм-канал Дмитра Медведєва

Медведєв стверджує, що РФ може створити новий військовий альянс

Зустріч у Рамштайні і виділення важких видів озброєння Києву не залишають сумнівів у тому, що наші вороги будуть невизначено довго намагатися вимотати нас, а краще - знищити. І зброї в них достатньо. Якщо треба, почнуть виробляти нову. Тому не треба ілюзій. Які з цього висновки? По-перше, буде дуже непросто. По-друге, у разі затяжного конфлікту в якийсь момент складеться новий військовий альянс із тих країн, яких дістали американці і зграя їхніх кастрованих псів... І тоді Штати остаточно кинуть старуху Європу і залишки нещасних українців, а світ знову прийде в рівноважний стан. Якщо не буде занадто пізно,- йдеться в цинічній заяві Дмитра Медведєва.

Фото - скриншот

Не можна також не згадати про те, що український лідер Володимир Зеленський закликав учасників восьмого "Рамштайну" під час наступного зібрання розглянути надання Україні винищувачів F-16.

Після цього стало відомо, що влада США справді має намір ухвалити це рішення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?