Жителі Бєлгородської області активно приєднуються до руху спротиву ЛСР та РДК
Категорія
Події
Дата публікації

Жителі Бєлгородської області активно приєднуються до руху спротиву ЛСР та РДК

Жителі Бєлгородської області активно приєднуються до руху спротиву ЛСР та РДК
Джерело:  online.ua

За інформацією представників руху спротиву злочинній кремлівській диктатурі з Легіону "Свобода Росії" та РДК, постійно зростає кількість росіян, які приєднуються до боротьби проти злочинного режиму диктатора Володимира Путіна.

Джерело: Telegram Легіону "Свобода Росії"

Що відомо про приєднання росіян до ЛСР та РДК 

Зокрема, росіяни постійно приєднуються до підрозділів Легіону "Свобода Росії" та Російського добровольчого корпусу та надсилають цікаву інформацію.

Зокрема, активісти повідомили представникам ЛСР та РДК про проведення засідання Оперативного штабу за участю губернатора В'ячеслава Гладкова.

На порядку денному інформація від Кочеткова про обстановку на території Білгородської області та багато інших вкрай цікавих питань, в яких ми розуміємося вже краще боягузливого губернатора. На жаль, не встигаємо дістатися точки, але плануємо відправити посилку повітряною поштою. Сподіваємося, що всі представники УФСБ, адміністрації області, міністерств, силовики Росгвардії, МВС та командування Західного військового округу побачать та почують наш гостинець. Чекайте! - зазначили представники Легіону "Свобода Росії".

В РДК заявили про плани дійти до Владивостока 

Бійці повстанського Руху "Російський добровольчий корпус" переконані у тому, що зможуть відстунути російські кордони від України до самісінького Владивостока.

Я думаю, що рано чи пізно нам вистачить сил дійти до Владивостока, - зазначив начальник штабу РДК Олександр з позивним "Фортуна".

Саме таку відповідь він дав на питання журналіста, наскільки вглиб Росії вони готові просунутися, щоб відсунути лінію фронту від кордонів України.

При цьому боєць уточнив, що у них величезна кількість заявок на вступ до корпусу.

Середньостатистичний відбір показує, що на одне місце у нас претендують близько 20 осіб, тобто з 20 осіб ми беремо одного в середньому. Але кількість заявок - це сотні людей. Це громадяни РФ, які перебувають на території РФ зараз, це громадяни РФ, які перебувають на території України, і це громадяни, які перебувають на території Євросоюзу, або Туреччини, або десь ще, які готові приїхати і вступити в корпус, - підкреслив "Фортуна".

Також "Фортуна" запевнив, що бійці корпусу не воюють з мирними громадянами на відміну від армії РФ.

Наскільки мені відомо, при операціях РДК на сьогоднішній день поки не загинув жоден цивільний... Потрібно ще враховувати специфіку військової доктрини армії РФ і розуміти, що, якщо наші, наприклад, війська знаходяться в Новій Таволжанці, то не ми ж стріляємо по новій Таволжанці. Який сенс обстрілювати населений пункт, в якому наші хлопці? А армія РФ обстрілює свої населені пункти, абсолютно не соромлячись, - зазначив представник РДК.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?