Журналісти дізнались про відчайдушні спроби Лаврова врятувати РФ від повної міжнародної ізоляції
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізнались про відчайдушні спроби Лаврова врятувати РФ від повної міжнародної ізоляції

Журналісти дізнались про відчайдушні спроби Лаврова врятувати РФ від повної міжнародної ізоляції
Джерело:  online.ua

Журналісти видання Politico внесли керівника МЗС РФ Сергія Лаврова у власний рейтинг анти-дипломатів за спроби на міжнародному рівні виправдати злочинну війну Кремля проти України та врятувати диктатора Володимира Путіна від повної міжнародної ізоляції. 

Джерело: Politico

Як Лавров намагався зірвати міжнародну ізоляцію РФ  

Незважаючи на те, що Москва на Заході стає ізгоєм, у Кремля як і раніше є уряди, готові підтримувати його (або, принаймні, не виступати проти нього). Це багато в чому завдяки Сергію Лаврову, досвідченому міністру закордонних справ Росії, який зіграв на традиційних образах і статусі Росії як гігантського експортера продовольства і енергії, щоб переконатися, що Москва не так ізольована, як цього хочуть Європа і США, - підкреслюється у матеріалі видання.

Автори статті зазначають, що Лавров зіграв дуже важливу роль у тому, що на міжнародних майданчиках окрім голосів, що засуджують злочинну війну РФ проти України, є певна кількість тих, хто воліє утриматись.

Маючи в своєму розпорядженні витончені інструменти пропаганди, 72-річний міністр закордонних справ і його армія дипломатів успішно використовували глобальний апетит до газу і зерна і максимально використовували складні відносини Заходу зі своїми колишніми колоніями, використовуючи будь-яку можливість, щоб змусити Європу виглядати нерозумно - або того гірше, - йдеться у матеріалі видання.

Видання зазначає, що глава МЗС РФ поширює брехню про те, що високі ціни на продовольство і нестача добрив викликані не вторгненням Росії в Україну, а західними санкціями.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?