Журналісти дізналися про нові проблеми Путіна та його команди
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналісти дізналися про нові проблеми Путіна та його команди

Журналісти дізналися про нові проблеми Путіна та його команди
Джерело:  online.ua

За словами російських журналістів, очільник Кремля Володимир Путіна вирішив піти на самоізоляцію. Як повідомляють ЗМІ, в оточенні президента РФ наразі є багато хворих на коронавірус.

Джерело: "Коммерсантъ"

Путін вирішив самоізолюватися через коронавірус

Згідно з останніми даними, російський диктатор продовжить виконувати свої обов'язки та братиме участь у раніше запланованих заходах, однак у режимі онлайн.

"Володимир Путін повідомив, що через виявлені випадки захворювання коронавірусом в його оточенні він повинен протягом певного періоду дотримуватися режиму самоізоляції", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що російський президент офіційно повідомив про своє рішення під час телефонних переговорів з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном.

Що важлвиво розуміти, Володимир Путін говорив щось про "свій карантин" ще напередодні. Проте тоді його речник Дмитро Пєсков пояснив, що про самоізоляцію глава держави сказав "образно".

Не можна не згадати про те, що станом станом на 14 вересня у Росії коронавірус підтвердили у 7 176 085 місцевих жителів, протягом минулої доби – у 17 837 людей. Пандемія забрала життя 194 249 росіян, одужали – 6 418 033. Що важливо розуміти, РФ продовжує лідирувати за кількість хворих у світі.

Нещодавно російські ЗМІ провели розслідування, щоб нарешті з'ясувати справжню кількість випадків коронавірусу у країні. Журналісти дійшли висновку, що дані у закритому реєстрі МОЗ можуть бути в 5 разів більшими, ніж в офіційній статистиці.

Читайте також:

  • Відомий політичний експерт і колишній спецпредставник США з питань України Курт Волкер пояснив, чому очільник Кремля Володимир Путін постійно виграє у конфліктах із офіційними Вашингтоном та Брюсселем.

  • У ВООЗ озвучили єдиний сценарій подолання нової хвилі пандемії коронавірусу.

  • Педіатри зі США закликають вагітних жінок вакцинуватись від COVID-19 через штам Дельта;

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?