Журналісти знайшли відео ДТП "слуги народу", яке хотіли приховати
Категорія
Україна
Дата публікації

Журналісти знайшли відео ДТП "слуги народу", яке хотіли приховати

Журналісти знайшли відео ДТП "слуги народу", яке хотіли приховати
Джерело:  online.ua

Українським журналістам нарешті вдалося знайти відео дорожньо-транспортної пригоди за участю "слуги народу" Олександра Трухіна, яке намагалися "приховати".

Джерело: YouTube-канал  видання "Українська правда"

В мережі опублікували відео ДТП "слуги народу" Олександра Трухіна

На відеоролику, який нещодавно оприлюднили в мережі, видно місце аварії, розбиті автівки та людей, які постраждали в результаті автотрощі.

Окрім того, також видно самого Трухіна – він у білій сорочці та темному піджаку. Народний обранець спілкується з представником поліції, забирає речі з понівеченої машини, підходить до постраждалого.

Також на місці події можна помітити ДСНС.

Варто звернути увагу на те, що під час зйомки місця ДТП у журналістів виникла суперечка з поліцейськими – останні вимагали від представників медіа залишити місце вчинення кримінального правопорушення і відійти з тієї частини дороги, де сталася аварія.

Правоохоронець почав кричати, що "обмежує журналістам доступ" і вимагає відійти на 15 м. Журналісти нагадали поліцейському, що він таким чином перешкоджає їм виконувати їхні професійні обов’язки.

Як уже згадувалося раніше декількома українськими виданнями, 23 серпня народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, будучи напідпитку, спровокував ДТП дорогою з Полтави до Києва. Згодом близько 30-ти медіа почистили повідомлення про цю аварію, в якій постраждали шестеро осіб. Після цього незалежні українські журналісти дійшли висновку, що інформацію про автотрощу за участю політика намагаються приховати.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?