Зірки Голлівуду відреагували на смерть українки Галини Хатчінс
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірки Голлівуду відреагували на смерть українки Галини Хатчінс

Зірки Голлівуду відреагували на смерть українки Галини Хатчінс
Джерело:  online.ua

22 жовтня голлівудську кіноіндустрію та увесь світ приголомшила новина про трагедію, яка трапилася на знімальному майданчику та забрала життя 42-річної української операторки Галини Хатчінс. В Голлівуді те, що сталося, називають злочином, причина якого - людське недбальство.

Джерело: ONLINE.UA

В Голлівуді зірки реагують на вбивство українки Галини Хатчінс

"Вона була неймовірним талантом та прекрасною людиною. У неї було таке особливе око та візуальний стиль, вона була з тих операторів, за чиїм успіхом хочеться спостерігати, щоби побачити, що наступне вона здійснить... І вона була фантастичною людиною. Не було такого навантаження, яке вона би не подужала. Вона була чудовим товаришем та союзником для всіх, хто працював перед камерою. Їй симпатизували всі, хто її знав. Я не можу повірити, що таке могло статися в цей день і в такому віці... Постріл із реквізитної зброї вбив члена знімальної групи? Це жахлива трагедія. Моє серце з її родиною та особливо з її сином. Сьогодні мені дуже сумно за тих, хто знав її та працював із нею", - написав актор Джон Манганьєлло в Instagram.

На трагічну звітстку також відреагував актор Дуейн "Скеля" Джонсон: "Мені так шкода. Спочивай спокійно. Моя любов та сила з твоєю сім'єю".

Новина про загибель української операторки шокувала й відомого режисера Джеймса Ганна.

"Мій найбільший страх - те, що хтось загине на одній із моїх зйомок. Я молюся, щоби такого ніколи не сталося. Моє серце поруч із тими, кого торкнулася сьогоднішня трагедія на зйомках "Rust", особливо з Галиною Хатчінс та її родиною", - написав він у соціальних мережах.

Не міг залишитися осторонь й зірка "Володаря кілець" Елейджа Вуд.

"Абсолютно жахлива та спустошуюча новина про операторку Галину Гатчінс. Моє серце з її сім'єю", - відреагував на трагедію актор.

Актор Алек Болдуін випадково застрелив українку Галину Хатчінс

Відомий голлівудський Алек Болдуін на знімальному майданчику випадково застрелив із пістолета жінку-оператора і поранив режисера. В результаті нещасного випадку загинула українка Галина Хатчінс.

Читайте також:

  • Помер Роланд Франко — останній онук Івана Франка.

  • Трагедія в Бабиному Яру: в ВР створили робочу групу до 80-ї річниці.

  • У Дніпрі посеред вулиці вибухнуло авто — поліція розслідує як теракт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?