ЗСУ нанесли удар по базі ПВК Вагнер в окупованій Попасній
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ нанесли удар по базі ПВК Вагнер в окупованій Попасній

ЗСУ нанесли удар по базі ПВК Вагнер в окупованій Попасній
Джерело:  online.ua

Російські пропагандистські канали в Телеграмі повідомляють, що ЗСУ вдарили по штабу "ПВК Вагнера" в окупованій Попасній Луганській області. Перед цим фото штабу опублікував російський воєнкор.

Джерело: російський відділ  Радіо Свобода

ЗСУ вдарили по штабу "ПВК Вагнера"

Російські канали опублікували фото руйнувань.

У п’ятиповерхівку, де була штаб-квартира вагнерівців, прилетіла ракета, за припущеннями, вона була випущена з установки HIMARS.

8 серпня про відвідини цього "штабу" написав російський журналіст Сергій Середа.

Він опублікував пост у телеграмі, написав: "Приїхав на Попасну, заїхав до штабу "ЧІК Вагнер". Зустріли як рідного. Розповіли кілька кумедних історій".

На одній із викладених ним фотографій видно Євгена Пригожина, якого вважають власником "ЧВК Вагнера" (сам він це заперечує).

Ці фотографії викликали обурення багатьох проросійських коментаторів, оскільки на одній із них видно табличку з адресою найближчого бомбосховища – Миронівська вулиця, 12.

Фото: t.me/radiosvoboda/26428

Інформація про удар по Попасній поки що не підтверджена незалежними джерелами.

Повідомляється, що після інформації про удар по Попасній воєнкор Сергій Середа видалив своє повідомлення про відвідування "штабу", але в мережі залишилися його численні копії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?