ЗСУ нанесли удар по штабу росіян у Щасті: 16 загиблих та багато поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ нанесли удар по штабу росіян у Щасті: 16 загиблих та багато поранених

ЗСУ нанесли удар по штабу росіян у Щасті: 16 загиблих та багато поранених
Джерело:  online.ua

Українські воїни нанесли точковий удар по штабу росіян у Щасті Луганської області. Було знищено 16 російських окупантів та ще близько 40 отримали травми.

Джерело: Центр національного спротиву

14 грудня окупанти заїхали в приміщення одного з ПТУ в місті Щасті (Луганська область), а вже 16 грудня їх не стало. Удар став можливим завдяки координації підпілля та ЗСУ, – зазначив ЦНС.

За інформацією, завдяки точковому удару було знищено 16 окупантів та 12 одиниць військової техніки. Ще близько 40 росіян потрапили до шпиталю з травмами різної тяжкості.

Центр національного спротиву зазначає, що кожен мешканець тимчасово окупованих територій може наблизити момент звільнення свого населеного пункту, – додали у Центрі національного спротиву.

Додамо, що 13 грудня на тимчасово окупованих територіях Луганщини було знищено базу розташування ворога. За інформацію, унаслідок вибуху близько 20 окупантів загинули, із них шість офіцерів.

Також знищено 8 одиниць ворожої техніки. Операція також стала можлива завдяки підпіллю, яке допомогло скорегувати удар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?