ЗСУ показали, як виглядає Бахмут після фосфорних атак — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ показали, як виглядає Бахмут після фосфорних атак — відео

ЗСУ показали, як виглядає Бахмут після фосфорних атак — відео
Джерело:  online.ua

Вночі 5 травня армія РФ використала фосфорні та запалювальні боєприпаси проти ЗСУ у Бахмуті. Українські бійці показали, як виглядає місто після фосфорної атаки.

Джерело: 112-а бригади ТрО

Наслідки фосфорних атак на Бахмут

Збройні сили України показали "свіжий" вигляд міста Бахмут, який кілька днів тому армія РФ почала активно обстрілювати фосфорними боєприпасами.

Це місто майже стало привидом… а для багатьох останньою крапкою буття. Ніби хмари затулили це місто від божих очей і там коїться справжнє пекло, — йдеться у повідомленні.

В кадрі стовпи диму від пожеж та "вугільні" багатоповерхівки, які колись були домівкою для сотень тисяч українців.

Ворог використав фосфорні і запалювальні боєприпаси у Бахмуті, намагаючись стерти місто з лиця землі. Проте воїни ССО та інших підрозділів Сил оборони продовжують мужньо боронити місто. І в цих умовах ми продовжуємо нищити ворога, — повідомило Командування Сил спеціальних операцій ЗС України

Також наші воїни оприлюднили відео, на якому видно процес атаки росіян на місто-фортецю та Сили оборони.

Яка ситуація у Бахмуті

5 травня поплічник диктатора Путіна та власник "ПВК Вагнер" Євген Пригожин у листі до керівництва Міноборони РФ заявив, що має намір вивести своїх найманців з Бахмута з 10 травня "зализувати рани".

Керівництво ЗСУ з недовірою поставилося до заяви "кухаря Путіна"

На переконання наших воїнів, "вагнерівці" намагатимуться за будь-яку ціну захопити місто-фортецю до 9 травня.

Не можна також не згадати про те, що Євген Пригожин заявив про початок наступу українських захисників та передбачив початок "активної фази" незабаром.

Я вважаю, що наступ української армії вже, власне кажучи, почався. Ми бачимо високу активність ворожої авіації, високу активність по периметру і всередині нашого фронту. Якщо всередині наш фронт ми контролюємо, то по периметру, на жаль, ситуація виглядає не найкращим чином, — поскаржився поплічник Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?