ЗСУ пошкодили залізницю у Криму — залізничне сполучення з РФ зупинилося
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ пошкодили залізницю у Криму — залізничне сполучення з РФ зупинилося

ЗСУ пошкодили залізницю у Криму — залізничне сполучення з РФ зупинилося
Джерело:  online.ua

Російські окупанти в Криму офіційно підтвердили, що залізницю у Джанкойському районі анесованого Криму пошкоджено в результаті вибухів на складі російських боєприпасів у селі Майське. Окрім того, наголошується, що потяги з Росії зупинятимуться у Владиславівці, поблизу Феодосії.

Джерело: росЗМІ і так званий "голова Криму"  Сергій Аксьонов

Залізниця у Криму постраждала після удару ЗСУ

За словами представників місцевих екстренних служб, у Джанкойському районі "внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз'їзд 10 км".

Ба більше, вказано, що затримано три потяги, в яких прямували 2 тисячі осіб. Згідно з останніми даними,до вечора на цій ділянці повинні пройти ще п'ять потягів, на яких прямують майже 3 тисячі осіб. Пасажирів доставляють автобусами до пунктів тимчасового розміщення.

Як стверджують місцеві журналісти, потяги, що прямують до Криму з материкової частини Росії, будуть завершувати маршрут у районі Феодосії, на станції Владиславівка.

Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення: усі пасажирські потяги, що прямують із материка, зупиняти у Владиславівці, пересаджувати людей на автобуси. До найближчих автостанцій буде повністю організовано розвезення людей, - заявив ватажок російських окупантів у Криму Сергій Аксьонов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?