ЗСУ потрібні більш далекобійні ракети для ураження складів армії РФ — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ потрібні більш далекобійні ракети для ураження складів армії РФ — ГУР

ЗСУ потрібні більш далекобійні ракети для ураження складів армії РФ — ГУР
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Вадима Скібіцького, злочинна російська армія робить висновки з власних помилок, тому українським військовим стає дедалі важче вражати ворожі склади із боєприпасами. Однак надання західними партнерами далекобійних ракет могло б вирішити це питання.

Джерело:   CNN

Що відомо про потребу ЗСУ у поставках далекобійних ракет 

За словами представника ГУР, російські військові злочинці почали розсереджувати переміщення військової техніки та особового складу по всій території РФ. Так, більшість техніки та особового складу переміщується у південні регіони через Кримський півострів" з логістичних хабів у Ростовській області Росії.

Якщо ви питаєте, що критично для Російської Федерації, то центри тяжіння - це саме хаби, і по них потрібно вдарити, щоб порушити всілякі системи постачання, - підкреслив Скібіцький.

Представник військової розвідки зазначив, що потрібно завдавати ударів по військових об'єктах не лише на території Криму, але й на території РФ.

Скібіцький підкреслив, що російські системи матеріально-технічного забезпечення розташовані на відстані від 80 до 120 кілометрів від лінії фронту, а це означає, що Україні потрібні ударні системи більшої дальності, щоб наносити по них удари.

Окрім того, кілька українських чиновників повідомили CNN, що Україна хоче розпочати контрнаступ до того, як російські підкріплення будуть оснащені та готові до руху. Але для цього Києву потрібно йти далі.

Щоб підготувати контрнаступ або наступальну операцію, потрібно знищити багато об’єктів не тільки на передовій, а й у глибині тилу, на 100-150 кілометрів у тилу противника, - зауважив Скібіцький.

За його словами, для формування потужних ударних угруповань Україні потрібні танки, БМП, важке озброєння, яке дало б змогу швидко вести контрнаступ проти противника.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?