ЗСУ потужно вдарили по складах з боєприпасами армії РФ у Новій Каховці
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ потужно вдарили по складах з боєприпасами армії РФ у Новій Каховці

ЗСУ потужно вдарили по складах з боєприпасами армії РФ у Новій Каховці
Джерело:  online.ua

Артилерійські підрозділи ЗСУ завдали серію влучних та потужних ударів по складах із боєприпасами кремлівської окупаційної армії в Новій Каховці на Херсонщині.

Джерело: Telegram-канал Страткому ЗСУ

Подробиці знищення ворожих складів у Новій Каховці 

У Новій Каховці пролунав потужний вибух. Пряме влучання в черговий склад "гуманітарки". Орки носяться по всьому місту з виряченими очима і повними від страху штанами. Йдуть постійні перевірки місцевих. Шукають панічно тих, хто надає інформацію, а воно не працює. Бо окупантів ненавидять майже всі, - зазначають представники Страткому ЗСУ.

При цьому колабораційна влада в окупованому Донецьку звинуватила українських військових в обстрілі території залізничного вокзалу у Київському районі міста.

Зазначається, що у будівлі вокзалу спалахнула масштабна пожежа.

Між тим військовослужбовці 43 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Тараса Трясила повідомили про знищення двох російських САУ 2С3 "Акація" на Донбасі.

Наша прекрасна українська земля на Донеччині, з якої успішно випалили дві САУ 2С3 "Акація, - повідомили представники артилерійської бригади.


Фото - facebook.com/43oabr

Гаубиці були знищені артилеристами 43 окремої бригади імені Тараса Трясила й 26 бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича

У той же час у Силах протиповітряної оборони ЗСУ назвали найбезпечніші типи російських ракет, які надзвичайно складно збивати.

Так, за словами речника Повітряних сил України Тараса Ігната, небезпечними є ракети радянського зразка Х-22 та Х-31, а також "Онікс" та "Іскандер".

Ці ракети надзвичайно швидкісні, не всі ракети може збивати наша ППО існуючими засобами, які у нас є на озброєнні, - зазначив Ігнат.

За його словами, Росія випускає по Україні велику кількість крилатих ракет Х-101 та "Калібр". Українські військові завдяки співпраці підрозділів вміло виявляють, перехоплюють та ліквідують ворожі ракети.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?