ЗСУ провели кілька успішних операцій на Донбасі та на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ провели кілька успішних операцій на Донбасі та на Херсонщині

ЗСУ провели кілька успішних операцій на Донбасі та на Херсонщині
Джерело:  online.ua

За інформацією ВМС ЗСУ, протягом минулої доби в результаті низки успішних операцій на Донеччині та на Херсонщині українські військові завдали значних втрат кремлівській окупаційній армії.

Джерело: Telegram-канал ВМС ЗСУ

ЗСУ завдали численних втрат окупантам на Донеччині та на Херсонщині 

Зазначається, що українські військові протягом минулої доби знищили 3 бойові броньовані машини, 1 склад з БК та 3 одиниці автомобільної техніки на Херсонщині.

У той же час на Донеччині підрозділи морської піхоти ЗСУ ліквідували близько 30 військових кремлівської окупаційної армії.

Артилерійські підрозділи нанесли вогневе ураження по російських окупантах, в результаті чого ворог втратив: танки - 2, артилерійських систем - 2, мінометів - 1, автомобільної техніки - 2, ЗРК "Тор" – 1, а також один ротний командно-спостережний пункт, - повідомляють у ВМС ЗСУ.

У той же час, за інформацією представників Оперативного командування "Південь", протягом доби українські військові ліквідували понад 40 кремлівських окупантів та 6 одиниць ворожої автомобільної техніки, в тому числі і броньованої.

Армія РФ продовжує бойові дії з метою утримання займаних рубежів оборони. В тактиці дій ворог надає перевагу ракетно-артилерійським та авіаційним ударам.

Протягом ночі 6 серпня рашисти тричі атакували парами ударних гелікоптерів Ка-52 в напрямку раніше звільнених населених пунктів Херсонщини. Проте українська сторона не зазнала втрат.

Крім того, окупаційні війська двічі атакували Миколаївщину із РСЗВ. В обласному центрі ворог гатив по промисловій інфраструктурі і по житловим кварталам, використавши 12 реактивних снарядів. Також серед ночі противник обстріляв околиці Нікополя з реактивних систем залпового вогню "Град".

В ОК "Південь" додали, що у північно-західній частині Чорного моря чатують 10 російських кораблів, серед них 2 надводних і 2 підводних ракетоносці, споряджені 24 ракетами типу "Калібр".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?