ЗСУ успішно просуваються у бік Ізюму на Харківщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ успішно просуваються у бік Ізюму на Харківщині

ЗСУ успішно просуваються у бік Ізюму на Харківщині
Джерело:  online.ua

Військовослужбовці з 93-ї ОМБр Холодний Яр повідомили про повернення під контроль України села Дібрівне під Ізюмом на Харківщині, що дозволило посунути лінію фронту на цьому напрямку.

Джерело: Facebook-сторінка 93-ї ОМБр Холодний Яр

ЗСУ успішно просуваються у напрямку окупованого Ізюму

Бійці 93 бригади Холодний Яр впевнено йдуть уперед на Ізюмському напрямку. Бригада відтіснила ворога за село Дібрівне і пересунула лінію фронту. Відрізані від постачання, окупанти тікали, кидаючи техніку. Щоправда, перед відходом рясно замінували село протипіхотними та протитанковими мінами, - зазначили українські військовослужбовці.

 За словами офіцера 93 бригади Олександра, українські військові просто витіснили підрозділи кремлівської окупаційної армії з території населенного пункту.

Як звільнили? Та витиснули просто. Їм вже не залишилося шляхів підвозу, порушена вся логістика, люди, - зазначив військовослужбовець 93-ї ОМБр Холодний Яр.

Він наголосив, що військові РФ розуміли, що ризикують потрапити в оточення, якщо будуть і надалі залишатись у селі, бо шляхи підвезення провізіції та боєприпасів були перекриті.

Напередодні ЗСУ також звільнили село Мазанівка поблизу Слов'янська та Дмитрівка в районі Ізюму.

Представники Сухопутних військ ЗСУ також повідомили про успішну засідку, влаштовану кремлівським окупантам військовослужбовцями підрозділу морської піхоти.

Морпіхи дочекалися, доки російські окупанти зберуться в будівлі - і "насипали" туди, - повідомили українські захисники.

За інформацією ще одного офіцера ЗСУ Анатолія Штефана, ЗСУ знищили 2 автомобілі із командирами кремлівської окупаційної армії.

Ліквідовано 6 командирів і 5 супроводжуючих рядових солдатів.

Рашн командірен їхали з наради. А в цей час їх чекали наші славетні козаки. 6 командірен та 5 зольдатен офіційно денацифікувалися та демілітаризувалися, - зазначив Штефан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?