ЗСУ вдалося принизити Путіна та всю Росію — Польща
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗСУ вдалося принизити Путіна та всю Росію — Польща

ЗСУ вдалося принизити Путіна та всю Росію — Польща
Джерело:  online.ua

За словами очільника відділу міжнародної політики в канцелярії президента Польщі Якуба Кумоха, втрата Лиману на наступний день після проголошення його анексії була дуже принизливою для диктатора Володимира Путіна, оскільки де-факто означає перенесення війни на "територію" РФ.

Джерело:  RMF FM

У Польщі заявили про приниження Путіна Україною

Звільнення міста, яке було в російських руках - на наступний день після того, як РФ оголосила про анексію території, - є принизливим для Росії. Це означає, що у світлі державної доктрини Росія веде війну на своїй території. Це абсурд. Це, напевно, найкращий коментар до того, чого коштували путінські анексії, - озвучив свою думку з цього приводу Якуб Кумох.

Він також звернув увагу на те, що солдатам РФ вдалося втекти з Лиману. На переконання соратника Дуди, якби росіяни потрапили в оточення і там була ефектна капітуляція російського підрозділу - це була б поразка Путіна.

Кумох нагадав, що російські загарбники при загрозі оточення завжди просто тікають.

У Росії уже почалася паніка через контрнаступ ЗСУ

Окрім того, він додав, що в країні-агресорці уже можна помітити ознаки паніки.

Завжди авторитарна система майже до останнього дня тримається міцно. В Росії чітко простежуються ознаки втоми та погіршення настроїв. Можна почути голоси нетерпіння, критики і навіть паніки. Я був би обережним, говорячи про те, що Путін тримається твердо. Якби він тримався твердо, то не розкидався б погрозами на вітер, як, наприклад, у випадку ядерної зброї, - переконаний член команди польського лідера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?