ЗСУ відбили наступи росіян на трьох напрямках
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбили наступи росіян на трьох напрямках

ЗСУ відбили наступи росіян на трьох напрямках
Джерело:  online.ua

6 серпня Збройним силам України вдалося успішно відбити наступальні дії ворога на Слов’янському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Джерело:  зведення  Генштабу ЗСУ

ЗСУ розповіли, що відбувається на фронті

За словами українських захисників, на  Слов’янському  напрямку ворог вів вогонь із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Сулигівка, Довгеньке, Долина, Мазанівка, Адамівка, Карнаухівка, Курулька, Рідне, Дібрівне, Грушуваха, Богородичне та Маяк.

Також противник намагався просунутися в район західної околиці Богородичного, однак ЗСУ зупинили росіян.

На Бахмутському напрямку зафіксовано ворожі обстріли поблизу Бахмута, Соледара, Зайцевого, Яковлівки, Кодеми, Юріївки, Бахмутського, Берестового, Покровського та Іванграда. Російська штурмова та армійська авіація завдала ударів неподалік Зайцевого, Соледара, Бахмута, Берестового і Яковлівки. Штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне положення в напрямках Стряпівка – Бахмутське, Покровське – Соледар, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Яковлівка, Відродження – Вершина, Покровське – Вершина. На всіх вказаних напрямках ворог отримав рішучу відсіч українських воїнів та відійшов, - поідомляє Генштаб ЗСУ.

Окрім того, наголошується, що на  Авдіївському  напрямку ствольна та реактивна артилерія ворога обстрілювала райони Авдіївки, Пісків, Нетайлового, Невельського та Нью-Йорка.

За словами українських військових, на  Новопавлівському та Запорізькому  напрямках ворог здійснював обстріли біля Новомихайлівки, Шевченко, Великої Новосілки, Запоріжжя, Залізничного, Новоданилівки, Зеленого Поля та Чарівного. Завдав авіаударів в районах населених пунктів Темирівка, Малі Щербаки, Новоандріївка, Вільне Поле, Новосілка, Вугледар, Павлівка та Пречистівка.

Також у Генштабі ЗСУ звертають увагу на те, що на  Сіверському  напрямку противник здійснив артилерійські обстріли неподалік Янжулівки, Миколаївки та Залізного Мосту Чернігівської області, а також біля Нової Гути у Сумській області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?