ЗСУ відбивають численні атаки армії в районі Білогорівки на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ відбивають численні атаки армії в районі Білогорівки на Луганщині

ЗСУ відбивають численні атаки армії в районі Білогорівки на Луганщині
Джерело:  online.ua

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай зазначив, що у ситуація у зоні бойових дій на Луганщині залишається складною через постійні спроби атаки окупаційної армії РФ.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо про ситуацію у зоні бойових дій на Донбасі 

Зокрема, Гайдай зауважив, що цілодобово українські військові відбивають атаки російських загарбників у напрямку Білогорівки.

За словами керівника ОВА, окупанти не можуть просунутись у напрямку Білогорівки, але щоденно здійснюють нові спроби атак та масовані обстріли.

Наразі також тривають важкі бої у напрямку Сватового та Кремінної, де українські військові намагаються прорвати ворожу оборону.

 Гайдай зазначив, що українські захисники мають там певний успіх та потрохи просуваються вперед.

За його словами, через постійні ворожі обстріли та спроби наступу від тієї самої Білогорівки наразі залишилась одна назва, адже всі цивільні будинки у населеному пункті зруйновані.

У Макіївці ситуація не така погана, але там також обстріляні всі будинки, жити в них не можна.

У Невському половина будинків зруйновані повністю, друга половинна - обстріляна. Вціліли декілька будинків, там продовжують жити близько 150 людей. Українські правоохоронці вмовляють їх виїжджати, оскільки населені пункти продовжують обстрілюватись російськими окупантами.

Зі свого боку керівник Донецької ОВА Павло Кириленко зазначив, шо кремлівські терористичні війська в черговий раз обстріляли Авдіївку.

Внаслідок ворожої атаки одна людина зазнала поранень, також було пошкоджено будинок.

Окупанти також здійснили поодинокі обстріли Вугледара, Мар'їнки, Красногорівки та села Костянтинівка. Обійшлося без жертв.

Ворожого ракетного удару зазнав Лиман. У місті було знищено один будинок та пошкоджено ще два. Жертв серед мирного населення не було.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?