ЗСУ вдарили по сховищу боєприпасів РФ у Криму — Чубаров
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вдарили по сховищу боєприпасів РФ у Криму — Чубаров

ЗСУ вдарили по сховищу боєприпасів РФ у Криму — Чубаров
Джерело:  online.ua

Вранці 16 серпня у Джанкойському районі окупованого Росією Криму прогриміли потужні вибухи і видно вогонь. Ба більше, є інформація про детонацію на складі боєприпасів у селищі Майське.

Джерело: "Кримінформ", росЗМІ, Фейсбук-сторінка Рефата Чубарова

У Криму знову лунають вибухи

За словами кримськихжурналістів, очевидці повідомляють про вибухи у Джанкойському районі Криму. Місцеві жителі заявляють, що чули гучні хлопки. Із різних точок видно чорний дим.

За попередніми даними, вибухи пролунали в районі села Майське поблизу Джанкоя.

Окрім того, мешканці Криму публікують відео пожежі на території трансформаторної підстанції.

Один із лідерів Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров написав, що з тимчасово окупованого Криму повідомляють про "влучне попадання по військовій частині орків у селищі Qalay (нині Азовське) Джанкойського району", але о 07:41 оновив пост, що "влучили у сховище боєприпасів, звуки від вибухів далеко прокочуються степом".

За попередньою інформацією, у Джанкойському районі сьогодні вранці сталося одразу дві НП: пожежа на трансформаторній підстанції в Джанкої та детонація на складі боєприпасів у селищі Майське. Джерела Кримінформу в екстрених службах цю інформацію підтверджують, - пише редакція "Кримінформу".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?