ЗСУ вразили 2 райони дислокації армії РФ та позиції ворожих ЗРК — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вразили 2 райони дислокації армії РФ та позиції ворожих ЗРК — зведення Генштабу

ЗСУ вразили 2 райони дислокації армії РФ та позиції ворожих ЗРК — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби авіаційні підрозділи українських військових завдали 14 ударів по місцях зосередження особового складу та військової техніки злочинної армії РФ та тричі вразили позиції ворожих ЗРК. 

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Що відомо успіхи ЗСУ та втрати окупантів 

Зазначається, що підрозділи окупаційної російської армії продовжують невдалі спроби атак в районі Авдіївки та Лиману на Донеччині.

Окрім цього окупанти не припиняють спроб штурмових дій в районі Бахмуту. На інших напрямках російська злочинна армія вимушена тримати оборону.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки загарбників у районах населених пунктів Новоселівське Луганської області та Терни, Верхньокам’янське, Білогорівка, Красна Гора, Бахмут, Первомайське, Мар’їнка у Донецькій області.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 14 ударів по районах зосередження окупантів та 3 - по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили 2 райони зосередження загарбників.


  • На ВолинськомуПоліськомуСіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противника не виявлено.

  • Від ворожого мінометного та артилерійского вогню постраждали райони населених пунктів Бруски Чернігівської області, Сопич - Сумської, а також Ветеринарне, Стрілеча, Пильне, Стариця, Вовчанськ, Новомлинськ, Дворічна та Куп’янськ на Харківщині.

  • На Куп’янському напрямку обстрілів зазнали Синьківка, Петропавлівка, Табаївка і Крохмальне Харківської області та Новоселівське і Стельмахівка Луганської області.

  • На Лиманському напрямку ворог обстріляв Макіївку, Площанку, Червонопопівку, Кузьмине і Серебрянське лісництво Луганської області.

  • На Бахмутському напрямку вогневого ураження зазнали позиції наших військ в районах понад 15 населених пунктів. Серед них - Верхньокам’янське, Виїмка, Спірне, Білогорівка, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Дружба і Залізне Донецької області.

  • На Авдіївському напрямку під ворожий вогонь потрапили Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Георгіївка, Красногорівка і Мар’їнка на Донецької області.

  • На Новопавлівському - обстріляно Богоявленку та Микільське Донецької області.

  • На Запорізькому напрямку від артилерійського вогню постраждали райони понад 15 населених пунктів. Зокрема, це – Времівка, Малинівка, Гуляйполе, Чарівне, Мала Токмачка, Оріхів, Новоданилівка, Кам’янське, Зелений Гай і Новосілка Запорізької області.

  • На Херсонському напрямку окупанти знову обстріляли з усього спектру артилерії Білозерку, Дніпровське, Янтарне, Берегове та Херсон.

Протягом доби противник завдав 1 ракетний та 27 авіаційних ударів. Також здійснив 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Загроза завдання ударів з використанням ракет наземного та повітряного базування і “дронів-камікадзе” залишається по всій Україні.


Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?