ЗСУ вразили російський катер при спробі висадки ДРГ на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вразили російський катер при спробі висадки ДРГ на Херсонщині

ЗСУ вразили російський катер при спробі висадки ДРГ на Херсонщині
Джерело:  online.ua

Сили оборони України завдали удару по катеру з ДРГ, яка намагалася висадитися на одному з Потемкінських островів на Дніпрі. Цивільне судно окупанти привласнили та використовували для військових цілей.

Джерело: ОК Південь

 Українські війська завдали удару по російському катеру

При спробі ворожої ДРГ висадитися на один з так званих Потемкінських островів на Дніпрі, Сили оборони вразили легкомоторний цивільний катер, який окупанти привласнили і облаштували для військових цілей, - повідомили в ОК "Південь".

В ОК "Південь" додали, що окупанти ніяк не втямлять, що все, що вони облаштують під "руський воєнний корабел" українські бійці відправлять єдиним відомим всім курсом.

Втрати РФ станом на 23 січня

У Генштабі ЗСУ повідомили, що з 24 лютого російські війська втратили близько 121 480 осіб. За останню добу РФ втратила 720 окупантів.

З техніки окупанти втратили:

  • танків ‒ 3150 (+5),

  • бойових броньованих машин ‒ 6276 (+8),

  • артилерійських систем – 2146 (+2),

  • РСЗВ – 447 (+2),

  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1894 (+2),

  • кораблі /катери ‒ 18 (+1),

  • автомобільної техніки та автоцистерн – 4936 (+4).

Нагадаємо, 9 січня ЗСУ з артилерії завдали удару по російському катеру та ще двом невеликим човнам, яким російські війська намагалися пересуватися плавнями Дніпра у Херсонській області. Ураження сталося поблизу острова Білогрудий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?