ЗСУ вразили шпиталь з військовими армії РФ у Новоайдарі
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ вразили шпиталь з військовими армії РФ у Новоайдарі

ЗСУ вразили шпиталь з військовими армії РФ у Новоайдарі
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, українські військові влучно вразили шпиталь з солдатами злочинної окупаційної російської армії в Новоайдарі на Луганщині.

Джерело: Telegram-канал Сергія Гайдая

Що відомо про влучні удари ЗСУ та втрати окупантів 

За словами керівника Луганської ОВА, внаслідок влучних ударів українських військових було ліквідовано десятки російських військових злочинців.

Новоайдар. Щось не так з лікарнею, де рашистів лікували…Десятки загиблих орків…не долікувалися. У Кобзона аншлаг. Sold out забезпечило "бавовнятко, - підкреслив Гайдай.

Водночас окупанти стверджують, що по шпиталю окупантів відпрацював HIMARS - випущено нібито 4 ракети типу M31 GMLRS.

У той же час у командуванні Сухопутних сил ЗСУ повідомили про знищення російських військових на позиціях окупантів на Донеччині.

На відео можна побачити, що українські військові завдали влучних ударів по позиціях окупантів. Після цього частина з них була ліквідована. Також були влучення і у ворожу техніку, яка після цього загорілась та вибухнула.

Зазначається, що це результат роботи 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.

Між тим речник Оперативного командування "Схід" Сергій Череватий зазначив, що в районі Вугледару на Донеччині окупанти концентрують сили та завдають масованих ударів по нашій обороні.

Він зазначив, що бої у районі Вугледара тривають протягом останніх кількох місяців. Поки окупанти не досягли успіхів на цьому напрямку та зазнали значних втрат.

Росіяни вже декілька місяців підряд робили спробу прорвати там нашу оборону... В районі Павлівки, коли були гарячі бої. Там фактично розбито їхню 55 бригаду морської піхоти Тихоокеанського флоту. Зараз вони теж концентрують сили, потужні агресивні удари по нашій обороні, - підкреслив Череватий.

За його совами, на цьому напрямку росіяни за добу завдали 299 ударів артилерією та РСЗВ, провели 34 штурми. Проте атаки ворога наші захисники відбили. Череватий підкреслив, що втрати окупантів у районі Вугледара за добу становлять 108 осіб вбитими та 136 пораненими.

Напрям їх зрозумілий, вони хочуть, прорвавши нашу оборону, рухатися далі у район Покровська, Добропілля. Мета цих агресивних дій і на цьому напрямку, і в напрямку Бахмуту - це захопити нашу українську Донецьку область і подати як певну ціль так званої "спецоперації" як звільнення народу "ЛНР/ДНР, - зазначив речник ОК "Схід".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?