ЗСУ завдали армії РФ нових численних втрат в районі Лиману та Куп’янська — Череватий
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали армії РФ нових численних втрат в районі Лиману та Куп’янська — Череватий

ЗСУ завдали армії РФ нових численних втрат в районі Лиману та Куп’янська — Череватий
Джерело:  online.ua

За інформацією речника Східного угруповання військ ЗСУ, полковника Сергія Череватого, в районі Лимана та Куп'янська на сході України наші захисники підбили танк Т-72 ворожої російської армії та ліквідували більше 40 російських військових злочинців.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що відомо успіхи ЗСУ в районі Лимана та Куп'янська

625 разів ворог обстріляв наші позиції на Лиманському та Куп’янському напрямках з артилерії різних калібрів. Також росіяни здійснили 16 авіанальотів, - інформує Череватий.

Він підкреслив, що за підсумками відбиття чотирьох ворожих атак було ліквідовано 39 військових злочинців армії РФ та 93 російських військових отримали поранення.

Крім того, там підбито достатньо техніки противника – танк Т-72, БТР-80, БМП, чотири самохідних артилерійських установки, дві гаубиці, два безпілотники і збито протирадарну ракету, - додав речник ОК "Схід".

Що відомо про успіхи ЗСУ в районі Бахмуту 

За словами віце-прем'єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, На околицях Бахмута Сили оборони України за допомогою дрона-камікадзе "Пегас" знищили фургон з російськими окупантами.

Мінус фургон з окупантами на околицях Бахмута. Це результат роботи спецпризначенців дроном-камікадзе "Пегас". Завдяки вашій підтримці Армії дронів через UNITED24 передали бійцям майже 500 таких дронів на найгарячіші ділянки фронту, - зазначив Федоров.

Федоров наголосив, що дрони-камікадзе в руках професійних пілотів армії дронів — потужне доповнення до артилерії, оскільки вони швидкі, маневрені, здатні зі снайперською точністю влучати в ціль.

Між тим ватажок терористичної ПВК "Вагнера" Євген Пригожин вже почав глузувати з високопосадовців Міноборони РФ через відмову відвідати позиції російської армії у Бахмуті.

Нікого з Міністерства оборони на Бахмуті ми не бачили, і, в принципі, Бахмут до туристичних маршрутів не входить, - іронічно зазначив Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?