ЗСУ завдали нових численних втрат армії РФ на Луганщині
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ завдали нових численних втрат армії РФ на Луганщині

ЗСУ завдали нових численних втрат армії РФ на Луганщині
Джерело:  online.ua

За словами керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, протягом 26 листопада українські військові відбили спроби наступу окупаційної армії РФ поблизу Стельмахівки. 

Джерело: Telegram-канал Сергія Гайдая

Що відомо про ситуацію у зоні бойових дій на сході України 

Керівник Луганської ОВА зазначив, що під час спроби наступу у напрямку Стельмахівки підрозділи окупаційної армії РФ використовували важкі вогнеметні системи ТОС-1А.

Крім того, упродовж доби ними з танків та артилерії обстріляні в області Невське, Новоселівське, Макіївка, Площанка і Діброва.

Українські ракетники та артилеристи за минулу добу уразили два пункти управління, 11 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога, а також один інший важливий об’єкт противника, - зазначив Гайдай.

Між тим екс-керівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал Микола Маломуж зазначив, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін продовжує проводити чистки серед офіцерського складу власної злочинної армії.

Він постійно шукає винних у незабезпеченні армії боєприпасами, пальним, одягом, продовольством, не визнаючи своєї провини, - підкреслив Маломуж.

Колишній голова розвідки України зазначив, що наразі "цапів-відбувайлів" шукають серед представників командування окупаційної армії.

А тим часом, як дізнались представники української розвідки, без боєприпасів, зброї та навіть зимової форми залишилася елітна російська морська піхота, а про мобілізованих годі і говорити.

Наразі мобілізованих на війну проти України громадян РФ відправляють у напіввійськовому одязі та зі старими автоматами.

Це все свідчення масштабних розкрадань у "другій армії світу". На переконання Маломужа, Путін знав про неї, але винних все одно шукає серед офіцерів.

Путін знову знаходить винних на низовому рівні бригад, батальйонів, округів і там, відповідно, йдуть розбірки, - зазначає екс-голова зовнішньої розвідки.

Генерал зауважив, що в армії РФ переважає низький моральний дух, оскільки розкраданнями керує вище командування. Кожен нижчий командир отримує свою долю.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?