ЗСУ збили три російських БПЛА та уразили три пункти управління росіян — зведення Генштабу
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ збили три російських БПЛА та уразили три пункти управління росіян — зведення Генштабу

ЗСУ збили три російських БПЛА та уразили три пункти управління росіян — зведення Генштабу
Джерело:  online.ua

За останню добу авіація Сил оборони завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян, а також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу ворога. Крім того, протягом доби наші захисники збили 3 розвідувальних БпЛА окупантів.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Ситуація на передовій 26 січня

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили 3 пункти управління, район зосередження живої сили противника, район зосередження артилерії та 2 інших важливих військових об’єкта загарбників.

Для досягнення раніше заявлених цілей, не зважаючи на значні втрати, противник продовжує наступ на Бахмутському та Новопавлівському напрямках.

На Лиманському та Авдіївському напрямках ворог вів безуспішні дії з метою покращення тактичного положення. На решті напрямків – обороняється.

Протягом цієї доби противник завдав 37 авіаційних ударів. 17 із них - з використанням БпЛА типу Shahed-136. Усі ці дрони було збито.

Окрім того, російські окупанти здійснили 59 пусків ракет, 47 з яких - знищено.

Також загарбники здійснили 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Ситуація на окупованих територіях України

Тривають контррозвідувальні заходи в окремих тимчасово захоплених населених пунктах Херсонської області.

Генштаб повідомляє, що російські окупанти активно розшукують українських патріотів.

А у будівлі колишнього Горностаївського РВ УМВС України у Херсонській області, російські загарбники облаштували катівню. До неї можна потрапити просто за нічим не підкріплену підозру у співпраці зі Збройними Силами України.

У тимчасово окупованому Сімферополі усі бюджетні установи, під приводом реформування, отримали вказівку про штатне скорочення працівників на 10 відсотків.

Також відомо, що списки осіб, що потрапили під "оптимізацію", мають бути складені вже до 1 лютого цього року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?