ЗСУ знищили 2 склади з ворожими боєприпасами на півдні
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили 2 склади з ворожими боєприпасами на півдні

ЗСУ знищили 2 склади з ворожими боєприпасами на півдні
Джерело:  online.ua

Протягом 15 серпня українським воїнам вдалося успішно знищити 31 російського солдата та 2 склади з ворожими боєприпасами в Благодатівці та Новопетрівцях, що на півдні України.

Джерело: Фейсбук-сторінка  ОК "Південь"

Українські воїни знищили 2 склади з ворожими боєприпасами ворога

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань забезпечено підтверджені втрати ворога у кількості 31 рашисти, 1 танку Т-72, 2 самохідних гармати "Піон", 1 самохідну артустановку, 1 мінометний комплекс "Сані" та 2 одиниці автомобільної техніки. Також знищено 2 склади з ворожими боєприпасами в Благодатівці та Новопетрівці, - йдеться в повідомленні українських воїнів.

Окрім того, представники ОК "Південь" попереджають, що у Чорному морі росіяни збільшили кількість ракетоносіїв на бойовому чергуванні до 3, кількість ракет "Калібр" - до 24. У зв'язку з цим ракетна загроза, як і мінна небезпека у прибережних водах залишаються на високому рівні.

Також вказано, що в результаті підриву невідомого пристрою у прибережних водах Одещини загинули троє відпочивальників, ще двоє отримали поранення.

Не наражайте себе на небезпеку, дотримуйтесь алгоритму дій при повітряній тривозі, не наближайтеся до підозрілих предметів та зон обмеженого доступу на узбережжі і в прикордонні, довіряйте тільки офіційним достовірним джерелам інформації, вірте в сили оборони й нашу спільну Перемогу, - наголошують українські воїни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?