ЗСУ зупинили наступ армії РФ в районі Бахмуту — Маляр
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ зупинили наступ армії РФ в районі Бахмуту — Маляр

ЗСУ зупинили наступ армії РФ в районі Бахмуту — Маляр
Джерело:  online.ua

За словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, українські військові позбавили злочинну армію РФ наступального потенціалу в районі Бахмуту та готуються до продовження оборонних операцій. 

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Що зараз відбувається в районі Бахмуту  

За словами Маляр, російські військові злочинці наразі контролюють більшу частину Бахмуту. Однак українські військові контролюють околиці на південно-західній частині населеного пункту й вхід в саме місто.

Наступальність ворога зупинена. По новинах здається, що там затишшя. Насправді це не так, це лише враження. Ворог збільшив кількість артилерійських обстрілів. Кількість обстрілів співмірна з тією, коли були найгостріші бої, - зазначила заступниця міністра оборони.

Відомо, що російські військові злочинці продовжують замінювати підрозділи найманців терористичної ПВК "Вагнера" на регулярні підрозділи армії РФ. Українські військові усіма силами намагаються зірвати ворожі плани.

Як ЗСУ намагаються зірвати ворожі плани у Бахмуті 

Завдяки тому, що ЗСУ зайняли частину висот довкола міста - їм успішно вдається ускладнювати задачі ворогу.

Наші війська виконують важливу задачу. Було призупинено просування ворога декілька днів тому. Це не означає, що вони стоять, вони виконують інші задачі, які ми не можемо оголошувати. Це задачі спрямовані на підвищення боєздатності. Те що сьогодні здається затишшям, насправді обидві сторони готуються та посилюються до того, що буде продовжена боротьба. Війна та боротьба за цей напрямок триває, - підкреслила Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?