ЗСУ зупинили та відкинули армію РФ на всіх напрямках
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ зупинили та відкинули армію РФ на всіх напрямках

ЗСУ зупинили та відкинули армію РФ на всіх напрямках
Джерело:  online.ua

За словами представників Генштабу ЗСУ, російські солдати намагаються просуватися на більшості напрямків, однак українським воїнам вдається їх не тільки "жорстко зустрічати", а й успішно відкидати окупантів назад.

Джерело:  повідомлення  Генштабу

Генштаб ЗСУ розповів, що відбувається на фронті

На Харківському напрямку російські окупанти задіяли авіацію для ударів біля Верхнього Салтова, Соснівки і Ртищівки. Армія РФ спробувала прорвати оборону ЗСУ на напрямку Козача Лопань – Уди. Українські воїни "жорстко зустріли загарбників та відкинули назад".

Окрім того, наголошується, що на Слов’янському напрямку  ворог концентрованим вогнем артилерії безуспішно намагався відтіснити наших захисників в районах Грушувахи, Краснопілля, Асіївки та Мазанівки. Потім штурмовими діями намагався покращити тактичне положення на напрямку Довгеньке - Мазанівка, успіху не мав, відійшов.

На Краматорському напрямку зафіксовано обстріли противника біля Спірного, Івано-Дар’ївки і Райгородка. Ворожа авіація діяла неподалік Спірного та Пришиба.Наступальними та штурмовими діями окупанти намагалися просунутися у напрямках Івано-Дарʼївки, Виїмки і Веселого. Зазнали повної невдачі та хаотично відійшли на раніше зайняті позиції, - повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Бахмутському напрямку ворог здійснив спробу штурмових дій з району Вуглегірської ТЕС у напрямку населеного пункту Вершина. ЗСУ завдали окупантам суттєвих втрат й змусили їх відійти.

На Авдіївському напрямку загарбники вкотре без успіхів намагалися покращити тактичне положення у напрямку Старомихайлівки і Невельського.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?